جراحی شکم
جراحی شکم نوعی جراحی زیبایی است و کسانی اقدام به این عمل میکنند که تجربه کاهش وزن زیاد داشتهاند که منجر به افتادگی و شل شدن بافتهای شکم شده و یا کسانی که پس از بارداری این مشکل برایشان ایجاد شده است. همچنین مشکل افتادگی بافتهای شکم میتواند دلیل ژنتیکی نیز داشته باشد.
که در این صورت جراحی شکم به منظور سفت کردن عضلات و فاسیای دیواره شکم استفاده میشود.جراحی شکم در محدودههای متفاوت قابل انجام است و معمولاً به چند دسته تقسیم میشود .مدتزمان جراحی شکم نیز بسته به وسعت عمل بین ۱ الی ۵ ساعت طول میکشد.اما زمانی که جراحی شکم جزئی باشد ۱ الی ۲ ساعت طول میکشد .پس از جراحی شکم ،جراح باید اقدام به ساخت یک ناف جدید نماید که بدین منظور باید یک سوراخ جدید ایجاد کند.
هزینه جراحی شکم
هزینه این جراحی از کشوری به کشور دیگر و حتی از شهری به شهر دیگر متفاوت است .هزینه جراحی شکم نیز مانند هر جراحی دیگری به عوامل مختلفی بستگی دارد .سن بیمار ،وزن بیمار،وضعیت سلامتی بیمار،هزینه تجهیزات جراحی ، دستمزد جراح، بیهوشی و داروهای مصرفی ازجمله عوامل تعیینکننده هزینه این جراحی میباشند.
چه کسانی می توانند جراحی شکم انجام دهند؟
این جراحی به کسانی توصیه میشود که در ناحیه شکم دارای چربی اضافه بوده و پوست شکمشان آویزان شده و تنها وزن اضافه نباید منجر به انجام این عمل شود.کسانی که بارداریهای متعددی را تجربه کردهاند و پوست آنها به دلیل افزایش سن خاصیت ارتجاعی خود را ازدست داده است و به دلیل بزرگی شکم اعتماد به نفسشان مختل شده است میتوانند اقدام به این جراحی بکنند اما نباید از جراحی شکم انتظارات غیرواقع بینیانه داشته باشند.
علاوه بر این کسی که میخواهد جراحی شکم انجام دهد باید سلامت جسمانی داشته باشد و امراض قلبی، دیابت یا آسم نداشته باشد چون وجود این بیماریها سبب افزایش خطر جراحی میشود. همچنین باید افرادی که جراحی شکم انجام میدهند دچار نوسان وزن نباشند بلکه باید وزنشان ثابت باشد و همچنین خانمها پس از جراحی شکم نباید باردار شوند .
آمادگی های پیش از جراحی زیبایی شکم
برای انجام جراحی زیبایی شکم هم مانند هر عمل زیبایی دیگری باید برای یافتن جراح خوب و حاذق تحقیقات لازم را انجام دهید و صرفاً نباید به این دلیل که جراحی پول کمتری میگیرد به او مراجعه کنید .پس از انجام تحقیقات لازم و پیدا کردن جراح مناسب باید قبل از جراحی با او جلسه مشاورهای داشته باشید و از نحوه انجام جراحی شکم و معایب و مزایا و خطرات احتمالی آن مطلع شوید .همچنین بیمار میتواند قبل از جراحی با اطرافیان خود نیز مشورتی داشته باشد .اما در نهایت این خود بیمار است که باید تصمیم نهایی را بگیرد و ریسک انجام جراحی را به عهده بگیرد.
منبع:http://drnajafbeygi.com/%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B4%DA%A9%D9%85/